Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, May 29, 2009

CoNGRATUlatIONS aNgaH!!!!!!....;P

TAHNIAH TO MY LIL SISTER!!!!!

Yeah..semalam angah convo..yang ke 70...hehehe..tp aku x g..sowi ek cik miliie..saya kerja laa....hehehhe...banyak bunga dapat nampak...

mesti bangga mama ngan ayah kan?alhamdulillah..mak ayah saya blaja x pandai...syukur lihat anak2 diaberjaya ..mak bapak mana x saang anak kan...;)..sayang dowh sama FAMILY BESAR aku ni....

owh ya..arini saya cuti ek..tu malas update blog awal2...hehehe..arini ghospital medical chek up again..alhamdulillah..kaki da baik but still be remind by da doc yang rasa sakit tu mungkin akan datang lagi biler2 masa..juz get ready jer laaa...

g ngan ayah pagi tadi..sempat lagi singgah ker Kompleks PKNS Shah Alam jap tadi, anta barang kat kawan ayah..then shoot ke hospital.;)...waawaaaawwaw...arini bekfast sama ayah..kami berdua jer..hahahaha...makan roti telur uwhhh best!!!ukan selalau dapat bekfast bedua jer tau!!!.;)


then g amek mama plak balik dialisis...kena tggu mama siap dialisis for another 2 hours...lepak laa dengan nurse2 n ada sorang uncle nie...baru kena kidney problem di sebabkan kencing manis yang da 31 tahun di hidapi...

sangat sakit ok biler kena start dialisis kat LEHER!!!aku da tengok macam mana mama dulu...kesian dia...he's a lawyer..n now anak ye yang take over firm dia tu...borak2 laa td...macam2 dia tanya mama pasal sakit ni....

so, jaga lah kesihatan ye kawan2...;)
cantik kan kak aty beg tu...semalam lik keje aku ke SUBANG PARADE ngan bee...:)..bee nak cari handbags..bukan aku ye...;p.hehehhee..b yang nak..pujuk2 aku suh beli..giler beb RM599 after less!!!!owhhhhhhhhh x sanggup saya my sayang nak berabes ke arah itu....befor lee RM999....perghhhh...uwh sayangku..banyak benda leh buat selain handbag tu sayang....;)..saya bukan kaki kikis ....;p...siap b ckp."'KALAU DA KAWEN CAM NI KAN BAGUS"...hehhehe tu laa saya ckp.."before kawen laa kena belajar sayang"..bukan berboros-borosan....;p
puas laa sayang aku ni bw aku pusing cari handbags...ckp jer nak mana bee beli..tp saya tamau le pulak...x sampai seru untuk ke handbag nie....hahahaha...last2 aku bw b g mam..hahaha lagi sedap!!!!kenyang.......alhamdulillah.hehhee...malam tu teringin nasi ayam...n bee with masakan chinese muslim dia...siap jd tmpat JALAN-JALAN CARI MAKAN lagi...;)

2 comments:

  1. congratss Angah!!!

    hmm jgn jalan byk sangat.. nanti sakit balik kaki tu. hihi take care dear ;)

    ReplyDelete
  2. hehhee
    mekaseh kak.......

    risau gak sakit tu dtg balik
    tp kalau x jalan..kaki rasa cramp bile jalan...;)

    to yg nak jalan tu
    hehehhehe

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا