Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, June 1, 2009

mIraCle Of BEiNg

M is for the miracle of Being.
O is for its origin in love.
T is for the tenderness of seeing.
H is for a home no wind can move.
E is for the ecstasy of living.
R is for the recklessness of giving.

We might be best friends one year, pretty good friends the next year, don't talk that often the next year, and don't want to talk at all the year after that. So, I just wanted to say, you are SPECIAL to me and you have made a difference in my life, I look up to you, respect you, and truly cherish you., someday you might feel like you have NO FRIENDS at all, just remember this text and take comfort in knowing somebody out there cares about you....

salam, mula 2 sekali nak ucap TAHNIAHHHHHHHHHHHHHHH tu my sister2 ku yang baru becoming a mummy...very young mummy...;)

alangkah bahagianye hidup punye anak2 kan?mendengar celoteh gelak tawa mereka..kerje pun ilang penat tatap muka mereka yang comel ni hari2 kan....

alhamdulillah kalian telah menambah umat Muhammad di muka bumi...
semoga mereka menjadi anak2 yang soleh di dunia dan akhirat...amin.;)
yang bestnyer sume anak2 saya ni BOY...;)
wahh bertambahlah nak bg wit raya tahun nie...
rezeki kamu laa sayang2ku yang comel2....
tahniah to Kak Reen atas kelahiran IMAN HAKEEM
tahniah juga buat Kak Nurul atas kelahiran HAIQAL ZARIEF


tak lupe juga buat my BeautifulDisaster sister atas kelahiran MUHAMMAD AZHAN RAYYAN

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا