Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, June 8, 2009

Ada BAu "NAsi MinYAk' laA daRI KeJAUhan..;)


salam
baru dapat nak update nie..
hehehhe...saya bz sket pagi ni...settle important thing dulu laaa kan?hehehee...arini ada RISK MANAGEMENT COURSES kena handle..naseb ni rehat lunch tyme..;)...pagi til petang ni kena handle courses...i love handling this...saya x join makan tengahri ..saya PUASA harini...;)...kamu da ganti da puasa kamu??

kemana weekend kalian?me?wat a wonderful sunday laaa...hehehe...ke Sunway with my dear nie...cari weding present...;)...kami ada 3 jemputan kawen minggu ni saje...ke Perak, ke Sungai Buloh dan di sini saja....semuanyer teman masa belajar...;)..da terBAU nasi minyak di mana2 nie..al maklumlaa cuti sekolah kan...musim berumahtangga laa gamaknyer...;)

EN MEGAT MOHD SHAMSUL YG SEBELAH KIRI SAYA.:)
so aku ke Perak minggu nie..yeah yeah..x sabar nak tgk En Pengantin tu..heheheh..sempat lagi kami ber YM tadi..x cuti lagi cik abang tu..keje lagi arini...;).nervous dia kate..hahahaha..aku tahu kamu suami yang baek MEGAT MOHD SHAMSUL!!!!...teringat zaman2 blaja dulu dengan perangai yang giler2...jap je da nak jadi suami orang da dia...;p..rasa macam baru jer kami konvo dulu..skang masaing2 da bakal menggalas tanggungjawap yang besar...

aku x sabar nak g tgk kamu bersanding GAT EM ...hehehhee..mesti havoc kan?ko kan giler wehh!!!heheheh..aku tulis ni pun nak gelak babe...serius kami sangat rapat waktu belajar dulu...;)..even family dia pun aku kenal...sangat suker menyakat orang dia ni!!!kesian Jue beb...;p...apa pun aku doakan korang berbahagia sehingga hujung nyawa...macam movie kiter tu dulu...hahhahaa...

kan yang?puas laa kami pusing satu Sunway Pyramid tu cari adiah yang sesuai..macam2 laa nak beli..semua cantik..semua berkenan...xper...bee kate rabu ni kami ke sana lai..yeah yeah...x sabar nak lik kampung minggu ni kan yang?

lik dari survey adiah kami g makan...teringin KFC malam td..bedalla laa yang baru tu...not bad..sangat pedas but i like...;)...then ke taman..borak2...sanagt suke lepak taman mainan atas kolong nie...tinggi n malam td berangin jer hari.x panas macam selalu..ujan di KL kanmalam td?alhamdulillah...kurang sket terasa bahangnyer...

n tu my cousin pun..tahniah atas pertunangan semalam yer!!!serba hijau hantaran dia pada pihak perempuan...along doakan kalian bahagia ok..jangan nkal2 lagi long..da jadi tunang orang da nie..;p

seLamAt PEnGANTiN BarU paDA bakAL2 peNGantIN ye
sEMoGA KalIan baHAGIa ke aNAK Cucu
dAN hiNggA hujUNg nYAwa!!

2 comments:

  1. wehhhh
    tak dpt pun invitation dr megat.
    huhuhu. nnt kimslm die eh.
    say congrats to him. :)

    ReplyDelete
  2. megat jemput semuaaaaaaa...........;)
    jom laa g...ahad ni wehhh

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا