Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, June 22, 2009

WhY wOMeN loVes cHocOlaTEs??

salam
wat per tu kawan2…da petang da kan?kejap jer rasanya arini..hehehhe…x sabar nak lik ngedet ptg ti..hehhehe…nak ke Ikea jap lagi ngan tersayang laaa…nak survey for something…

owhh my BIrThDAY pRESenT da siap…yeeeeeahhhhaaaa…;p
da bleh g amek da yang…td dia da call kate da siap da…;)…x sabar nak ga amek ni…
thanks to my dear for dis present....amoi tu pun salute laa...siap sound..”sayang ya u dengan dia”..heheheh..mestilahhhhh…hehehe


back to story...
do u like chocolates lady?
Me…….im craving and crazy for chocolates….so damn delicious…bg saya coklat x menggemukkan tp mengenyangkan bila kite makan dengan had yang betul laa kan…

Any types of cokla do u like my blogger frenz?coklat mmg enak kan?dari cake coklat..hot coklat…everything I like bout chocolate.:)…giler x giler laa berabes almost RM300 kat langkawi borong coklat saja…hahahahha..cadbury..ferrero rocher...kinder buen..kit kat...all i love!!!;p

even kat office pun akan ada coklat dlm laci aku...;)..in case im hungry...aku makan coklat laa tuk cover lapa aku tu...dari aku mkaan nasi aku makan coklat..hehehhe...gemok laa saya...makan manis2 plak tu...;)

Sume saya makan…x kesah laa milk coklat ke…dark coklat ke…with peanut ke?..caramel ke…when it comes to chocolates…anything will be juz good….coklat ni mampu cool kan aku saat aku dalam kemarahan..ketakstabilan emosi…hahahaha

Pendek kate aku cinta coklat laa…aku pencinta OK…hehehhe..thanks kak alia bg coklat lagi td..kakak kaku ni baru lik dari London so bg gift pada aku…;)..sangat comel bus 2 tingkat aku nie..hiihihihi…;)

Korang suke coklat pe?selalu x dapat coklat pemberian dari seseorang ke?
Besday gift ke?coklat kan sangat serasi dengan perempuan…JBy the way, what chocolate is the most familiar one to you since you were kid?tell me y do u like coklat my frenz.:)

24 comments:

  1. akak cuba bukak ur blog masa ur birthday, tak bolehhhh...

    btw, happy birthday!!!

    akak wish dalam fb

    ReplyDelete
  2. lurve chocolate lots...
    dari cake..sweets..drinks..roti.. etc..etc..
    lurve cadbury a lot..
    choki choki pun sedap kan..

    ..^_^..

    ReplyDelete
  3. ta penah dapat coklat pun../
    selalunye nak makan kena beli sendiri je huuu

    ReplyDelete
  4. ops..kene panggil sis from now on..
    heheheh...
    sis, dapat adiah ape yerk?
    nak tau gak..
    dapat sejibik kete kahhhhhhhhhhhhhh??
    jeng jeng jeng...

    ReplyDelete
  5. dark chocolate & mint!! nice..
    baru balik l'kawi.. best.. chocolate bersepah murah2.. hehehe

    ReplyDelete
  6. one love:

    dont worry sis...
    got ur wish in my FB
    MEKASEH YE KAK.............;)

    ReplyDelete
  7. arfah:

    choki2 aling suke lagi2 time kecik2 balik sekolah dulu...dalam bus seolah berebut2 nak beli.........

    hehehehe

    ReplyDelete
  8. iqa:

    xpe, i will give it to u dear........;)

    ReplyDelete
  9. ayin:

    i love it too dear.....;)

    ReplyDelete
  10. lalaink:

    adiah pe?
    will tell u later for da next entry dear........;)

    ReplyDelete
  11. naqi:

    kamu pun suke?
    ;) yeah yeah...

    ReplyDelete
  12. dee:

    to pasal laa aku borang sakan beb g sana..pagi petang siang malam cklat saja....

    heheee

    ReplyDelete
  13. im a chocho lover too
    haha
    i luv toblerone,FR n cadbury as well.
    tooo addicted wif any chocho :)

    p/s:thx for following yea.follow u back :)

    ReplyDelete
  14. Laki pon suka cokeLat juga tau ehheehhe...c ya

    ReplyDelete
  15. sebab coklat sedap akak....hihihih :) nyum2...sebab coklat boleh kac kurang stress.hahhahaha!!! sebab coklat coklat ar...hahahahhah!!!!

    ReplyDelete
  16. i like cokelat..kasi ar kty ninie.

    ReplyDelete
  17. aweyn:
    thanks dear...;)
    suke gak ek?

    love toblerone juga...
    wajib beli di langkawi aritu
    hehehe

    ReplyDelete
  18. en.sani:

    suke gak ek..yeah yeah...;)

    dida:
    hehehhee
    ye laa dida..sbb coklat to coklat laa kan dear?
    hahahaha..kang coklat jadi lain x best plak kang yang....;p

    ReplyDelete
  19. kak atty:

    akak nak coklat?
    meh address ninie post special tuk kak atty....;)

    ReplyDelete
  20. sis ninie,

    hahahhaa..a'ah la lau coklat jadi kek coklat tak pe gak..

    if coklat jadi bende lain...
    tak sedap agy ar..
    hahhahhahh!!!!

    anyway wish u happy owez with u bEe..hiihihi :)

    ReplyDelete
  21. dida:

    thanks dear...:)
    kompom x sedap..hehehehhe

    insyaallah
    alhamdulillah

    ReplyDelete
  22. suka semua coklat gak.. rasa bile makan ilang stress.. sbb tu la badan pun cam belon dipam pam hehe

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا