Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, June 15, 2009

BAlik kAmpUNg OooO BALik kAMPunG….

Salam semua...selamat pagiiiiiiiiiiiiii...;)
Selamat pagi sayang..
Selamat pagi kakakKu...kak atty, kak yati, kak nurul n semuaaaaaaaa foolowers n blogger yang di hormati...ape cer pagi nie...xkan Monday blues kot nie...;p

Hehehhe..saya baru sampai dari kampung malam tadi..besh giler 3 ari di kampung...saya orang kampung ok..yg memang ada kampung...;)..hehehe..tu pun sebab ayah saya ada kampung..hahaha...yah saya orang Perak, orang Kg. Panchor!!!dekat Pantai Remis...mesti ada yang tau tempat ni kan...

Jumaat lepas pas keje kami lik kampung..but before dat mestilah bersama sayang saya yg demam nie...:)..cian dia..badan panas kemain..bawa my dear ni g mam bubur dulu...siap ke Mid Valley kejap pas keje tu..demam pun nak jalan lagi dia...ti 3 ari x jumpe kate dia..alalalaa cian dia..saynag b ok...hehehe..biasa laa dia demam2 nak manja2..

Sempat lagi kami g umah member petang tu, g anta wedding gift kat dia..arini dia menikah kat kajang..sok b x dpt g coz dia keje sabtu tu..kawan baik masa kecil dia get married..tu yg kami g jumpe dia tu...;)..tahniah Yop...;p

Kami gerak kg dalam kul 8 pas amek YANG aku kat Shah Alam, mak lang aku ni lik ngan kitorang gak..;)..best lik ramai2...lg2 ngan dak mok pun ikut sama..” kakak nak lik tampung atuk”..eeeeeee membebel je dari naik keta sampai laa kat kg kul 12mlm...;p

Sok pagi2 kami ke Bagan Panchor, kat sini tempat bot2 nelayan berlabuh...best ooooooo pagi2 kat sini..sejuk je...nyaman jer...aku tunggu bot2 nelayan lik dari laut..ikan fresh2 giler laa kan...;)..beli ikan pari...sotong..nak buat bakar2 malam tu...nyum nyum..cicah plak air asam perghhhhhhhhhh menjilat jari beb!!

Actually balik coz ada wedding dua pupu aku n my best buddy kat sini..sorang dekat jer ngan umah tok..cucu tok lang aku..dan si Megat kat Taiping..jadi kame ke Taiping soknyer on Sunday..
Malas nak tulis..enjoy da View Of MY kAmPUnG Ok.....;)

2 comments:

  1. memang fresh afiq...
    mlm tu wat pari bakar lagi.....;p

    manis isinye...

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا