Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, June 23, 2009

bAdMinToN tRAiNInG sEssIon..:)

salam...
ya majulah sukan untuk negara...hehehhee...petang ni ade training lagi...3 jam beb...aduh aduh...berpeluh sakan laa mak petang ni nyah...;)...ni yg di nanti2 ni..ari untuk membakar kalori2...hahahah...kalori la sangat...
aku memang hantu bersukan...dari kecik sampai ke besar..coz im used to be OLAHRAGAWATI SEKOLAH beb dulu...aku track punye orang...;)..bab lari2 memang aku suke...sampai MSSM aku join..sekolah rendah til menengah..track specialty aku...sukan pe korang suke?korang sportif x?your other half sport person x?x kesah laa sport ape janji keluar peluh kan?kan yang...;)...xder laa terperap je besarkan badan kan?
next early month ada Karnival Sukan company aku nie..3 ari berturut2..hahahah...aku join for Badminton Single n Dart..last year pun aku main dart gak...beshhhh jer...badminton ni naseb laa aku selalu training ngan b 2 jam in a week kat dewan MAS...;)

so x laa pancit sangat ti..hope ler..hehehe..petang ni pukul 5 ti 8 mlm nie..yeahaaaaaaaaaaaaa...;p
kami ni mmg suke bersukan x kira apa je...dari jogging...basket ball...badminton...roller blade...skateboard sume jadi....:)

kalau x joging pagi minggu..malam mnggu kami ke Putrajaya main Roller Blade..;)..nak follow?jom...the more the merrier.:)x pun kami akan ke Shah Alam berbasikal dalam hutan.:)


Assalamualaikum,
Dimaklumkan bahawa latihan badminton kali ke-2 akan diadakan seperti berikut:

Tarikh: 23/06/2009
Hari: Selasa
Masa: 5 Petang – 8 Malam
Tempat: Kompleks Sukan Desa Tasik (Tasik Selatan), K.L

Kehadiran tuan/puan/cik amat diharapkan.

11 comments:

  1. yeah..i love that!
    bersukan utk kesihtn!!

    ReplyDelete
  2. sis, hihi mean skate board jugak erk cik abg eskandar!!hihi :)

    ReplyDelete
  3. ayin:

    love??
    yaa lets join us dear.:)

    ReplyDelete
  4. dak kampung:

    tenkiu.:)
    u suker x extreme game?

    ReplyDelete
  5. dida:

    yaa he's skaters tegar laa sayang...:)

    skateboard tu da jadi bantal tidor dia da..

    ReplyDelete
  6. owhh...suker2....hihih :)

    dida pun suke ngan budak2 skaters ni..hahhaha..

    suke nengok drng main..hihih :)

    ReplyDelete
  7. hehhehe
    ye ker?

    puas da akak tgk ye main dida..:)
    dulu masa we are 18..selalu teman dia kat skate park...dari pagi sampai laa tghari.;p

    memang best..
    n so in love nagn skate boy
    hehehe

    ReplyDelete
  8. kiter nak join main rollerblade, sbb kiter mmg suker main roller blade..hehe

    ReplyDelete
  9. advertgurl:

    anytime dear.;)
    kite jupe je kat putrajaya tu.......

    hehehheeh
    mest best rider ramai2.
    ;p

    ReplyDelete
  10. hahha..dida pun ade pernah suke dua budak skater..hahhahha..satu tu budak junior sekolah dida..hahhahha...satu tu dida kenal time klas komputer tapi tak pernha pulak bertegur sapa..hahahha!!

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا