Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, June 1, 2009

JusT maRrIed...ielA n eJAt.;)

jeng jeng jeng..;)
selamaT peNganTin BARu..
IELA N EJAT...
hehehe..
semalam aku g wedding mereka..sarba green apple..;)
so sweet color tuk kedua pengantin nie..
mereka ni teman aku sewaktu di Uitm dulu...

aku kesana bersama teman2 ku..
semua mereka ni buadak2 MGSKL...:)
kami sebaya..lepak la dengan sUE, bAAyah..NicKy,aYUNi,AL,fARAh,dan ramai lagi..padaha kami bukan pernah jumpa pun..

certain dari mereka aku pernah jumpa dan lepak sama..wedding iela ni satukan kami...;)..da macam reunioin bebudak ni aku tengok...owhh ada yang mereka panggil bawang laa..donut laa..;)..unik kan?biler tanya kenapa panggil gitu?..sebab "dia suke makan donut"...hehehe

lama kami lepak semalam kat dewan..bergambar sakan dengan pengantin..;)..dari pul 1 sampai kul 3.30 ptg kami kat sana..melihat pengantin bersanding...;)..sangat comel mereka berpakaian warna krim..kena laa dengan kedua pengantin yang berkulit cerah...
si iela ni je da putih melepak..semalam tema wedding green apple..abes sumer kawan2 dtg kena pakai green..;)..termasuk laa ik Sue aku nie..jangan tak tau...sue jd penyayi undangan lagi semalam tau..heheheh..gempak laa wehhh...;p
pape pun..selamat pengantin baru iela n ejat..
semoga berbahagia ke
anak cucu...
dan hingga hujung nyawa..

amin....:)

4 comments:

  1. lawanya!

    tp ninie yg paling lawa :)

    ReplyDelete
  2. hehehe
    thanks sis...

    but she is so beautiful dat day.;)

    ReplyDelete
  3. cantiknyeee...
    suke laahh whitee...
    nanti kita kawen pakai white nak tak dear...
    u sUke white tak..?
    ceeee.. dah lame tak pi wedd kawan.. cyan kita takde orang ajakk...

    ReplyDelete
  4. cantik kan iqa?
    puith???my feveret kaler laa sayang....;p

    memang angan2 nak serba white on my wedding....apa pun mesti kena ada white...;)...hehehehe

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا