Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, June 26, 2009

MiChaEl JAcKsON @ MiKAeeL paSt Away

innalillah..
satu kejutan dalam dunia hiburan mungkin..
semoga rohnya di cucuri rahmat dan di tempatkan bersama orang2 yang soleh...
amin...

YOU'RE STILL THE PRINCE OF POP FOREVER

yang pergi x kembali kan..yang tumbuh tetap kan berganti..but still xkan sama macam MJ..walau byk kontroversi walau ape sekalipun..aku suke dia..so what???

U'RE NOT ALONE , MJ
..aku paling suke lagu tue..

ke syurga atau ke neraka itu urusan DIA dengan ALLAH..bukan kite untuk menilai sesiapa atau memburukkan sesiapa..semoga rohnya dicucuri rahmat..black or white we are HUMAN creation of GOD...
duk sebok memburokkan orang lain x sedar diri sendiri membuka pekung di dada..ya allah jauhkanlah hambamu ini dari manusa talam dua muka ini..amin

dari dia kita datang ..pada dia kite kembali
al-fatihah

18 comments:

  1. kematian meginsapkan!
    al fatihah!

    ReplyDelete
  2. arwah sakit aper erk?


    semoga rohnya dicucuri rahmat..
    amin..

    ReplyDelete
  3. afiq:

    yaa...
    al-fatihah buat DIA

    ReplyDelete
  4. arfah:

    kalau x silap coz of cardiac arrest...

    ya..semoga...
    amin

    ReplyDelete
  5. sumer entri hari nie pasal die..
    huhuhuhu..
    aura tul die neh..kan sis?

    tapi sis, whoever he is..i tak suke 1 things about him..y la die tuko2 warna kulet die tue? jelik sangat ke org kulit hitam nie....Astaghfirullahalazim..

    p/s : sis, sis byk dpt adiah..but me dapt skiet je..huhu..cedey2..

    ReplyDelete
  6. al fatihah..


    :Admin CiterMenarik

    ReplyDelete
  7. al fatihah...dia sakit tak leh napas kan..kesian..

    ReplyDelete
  8. lalink:

    tu laa 1 kelemahan dia tp kite pun tak tau gak nape sampai dia nak change kaler dia kan...

    xpe laa itu soal jawab dia dgn allah..

    byk ke adiah...;)
    heheheh..mekaseh pada yg memberi tu dear...;p..ti akak tambah bg byk okies...;)

    ReplyDelete
  9. citer menarik:
    al-fatihah

    sue:
    aah..tu ar...
    dengar2 mcm tu laa sakitnyer dia...

    ReplyDelete
  10. he never fails me with his songs. condolences to the jackson family, but one thing that makes me keep wondering, will he get a Muslim Burial? hurm...

    ReplyDelete
  11. tu laa alia..
    im thinkig bout dat too...
    will he get Muslim Burial kat sana...

    but i dont think so..

    ReplyDelete
  12. gua rasa tanam kat perkuburan islam jalan ampang pun takpa..

    ReplyDelete
  13. bia la beliau pergi ngan amat drpd cerita bohong wartawan AS... :(

    sedeyh yea!!!! waaaahhhh!!!!

    * al-fatihah!

    ReplyDelete
  14. salam..maybe Allah bless 4him..
    -----------*-------------------
    Thanks_mEiZAraNda VISIT..DMX
    syukur..dah cihat.berkat doa..mEiZAraNda.thanks alot..4U

    ReplyDelete
  15. hurm..
    x taw mcm mane mereka uruskan jenazahnya nanti..

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا