Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, June 1, 2009

SPINNinG LikE gASinG






Hehehe
assalamualaikum...
selamat pagi sayang
selamat pagi kawan2 sekalian...

ke tgh monday blues nie?hehehe..almaklum laa kan...musim cuti sekolah laa kate,..ramai yang amek cuti kat opis ni..bersama anak2 dan keluarga bercuti barangkali kan?semalam ke mana kak atty?cemana ek kakakku dengan baby baru mereka menghabiskan waktu...
seronok kan bersama mereka yang tersayang berhujung minggu...;)

aku pun bersama mereka yang ku sayang juag tau...seharian semalaman bersama mreka2 itu semua...
ok, tentang hujung minggu ku pula ek...last friday kan aku cuti...;)..hehehhe...holiday dowhhhhhhh..hahahah...malam kami lepak di Jalan Gasing n spinning like Gasing laa kami marathon dua malam berturut2 lepak situ...;)

best lepak tempat feveret kami tu..lepak2 makn kuaci tengok budak2 main bola sepak
malam2...hahaha..malam kan x panas...dengan sebungkus teh ais..kami lepak makan kuaci menonton anak2 kecil main bola...meriah giler!!!...tergelak2 berguling2 dorang atas padang..;)..yang kecik yang besar sama jer..bee tergelak2 tgk bebudak ni main..kecoh lebeh..hehehe..lagi2 bile "si ALI BOO" datang penuhkan korum...hehehe

dia tu memang kelakar abes...sayang sayang...;)
minggu ni monday to sunday my dear ni keje...so malam je laa kami dpt jupa...malam minggu im coking for his dinner..;)..yeah yeah...makn kat Jalan Gasing laa lepak tgk bebudak main bola then direct ke Mid Valley for midnyte movie...malam ni tonton NYTE AT MUSEUM 2..memang best!!!

coz b jd translater coz kau x tgk yang pertama dulu..baru paham..kelakar giler..satu panggung tergelak besar tgk movie ni..heppening n simple..kelakar n best!!!

semalam pun bee keje..so aku menghabiskan waktu bersama kawan2 laa kan..ada wedding to attend semalam...:)..tahniah iela....n ejat....;p...sangat cantik mereka semalam...lik b pick me up at home..pergi makan malam...;p..makan lagi?makn jer kami nie..hahahha..semalam lepak makan kuey teow goreng...sotong kangkung n tauhu bakar!!!delicious kan yang..abes sumer bee makan..hahaha..bawa dia memang x rugi..hhehehe

2 comments:

  1. weekend ku best juga dan penat sikit hee~

    sweetnye cOuple ni.. makan n jalan2 bersama... :D
    ala tak tengOk lagi nite at the museum.. erm.. nanti mesti tengok...

    ReplyDelete
  2. mesti tgk dear....;p
    best wooooooooooo
    rugi x tonton...cite x pening...;)

    kami memang suke makan...nanti kite makan sama2 tau...

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا