Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, June 15, 2009

HE's HeaPILy EVer AFTer daY!!!

Salam
TAhNiAhhhhhhhhhhhhhhhhhh to
EN. MEGAT MOHD SAMSUL & PN. JULIANA
atas perkahwinan kalian semalam
14 JUN 2009
di TAipINg
semalam aku ke Taiping bersama famili..before lik kl g laa singgah jemputan khas dari SahaBAt BaIk aku ni..hari bahagia dia..aku pun tumpang bahagia tgk pasangan sejoli nie...:)


semoga kamu bahagia hingga hujung nyawa ye..
pas ni sorang kat kl sorang kat utara...;p
cian pengantin baru ni...hehehhe


MEgat keje kat UIA..Jue kat penang..alaa jauhnyerrrr....sama cantik sama padan...serba ijau mereka semalam...



thanks tu Mak Ayah pengantin atas layanan pada kami sekeluarga..:)


2 comments:

  1. cantik juga color hijau lumut ni yerp..
    hee~

    ReplyDelete
  2. CANTIK DEAR...:p

    DA DECIDE BLOM ON UR SIDE NAK KALER APE NI DEAR?

    :)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا