Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Sunday, May 3, 2009

WHat coMes FrOm THe hEarT tOuch thE hEARt


salam..
windu pada kawan2 saya semua..;)
macam mana ek semua kat sini?sehat x?
lamanyer rasa x berblogging kan?heheheh...

penat bercuti..;..seminggu ni straight saya holiday...hehehe..merehatkn minda dan melapangkan dada memang best!!stu minggu yang sempurna buat saya dan mereka2 yang saya cinta...terima kasih ya allah atas kebahagiaan yang Kau berikan..amin

so, macam mana da seminggu x nampak ni..baru arini berkesempatan tuk berblogging..;p..malas sebenarnye nak online kat umah..nak lepak2 n rehat bersama yang tersayang je..heheheh..miss my dear b already..dia???sangat membahagiakan saya...minggu yang sangat full for us..sangat sweet n heapi together..;)

ape citer ye kak atty ku?abg apei?my one love siister?my dr sa?how r u guys???n all da mommy to be?..;)..may all in heapy day!!!!..misg korang sumer...
Langkawi was damn fantastic!!!!hehehe..will tell u guys later bout Langkawi ok..;)
ni sangat bertenaga coz petang tadi jogging with my dear kat Tasek Shah Alam...memang best being there!!!!kan b..;)..berpeluh2 dia tawaf tasek yang besar giler tu...dengan angin yang sepoi2..perghhhhhh heaven berada di sana...will be there again kate b..;)..untuk xtvt yang menyihatkan..x kesah laa ke mana pun kami akan pergi..;p


malam tadi ke Mid Valley...dengan Nadia juga..watching midnyte movie...3 of us...watching X-MEN...best!!!u all mesti g tgk..;)..memang x rugi seh...;p...then ke Downtown Cheras...lepak2 tengok orang n survey2 barang jap..;)..punya laa ramai orang...balik straight to Damansara Uptown for supper...sayang aku ni teringin LAMB CHOP..hehehe..da baper malam ye teringin nak mam tu so aku bawa ye g mam lamb chop malam tadi..;)

on wednesday, lik dari langkawi tu..a day with my mama pula..me n mama ke KL..mama nak cari tudung..so went to Ariani..;)..2 pasang mama dapat..yang dia berkenan...hehehe..ujan plak tu dat day...lik aku ke kl sental ngan mama, arini ari kami berdua jer berjalan sakan coz aku cuti sakan minggu ni..;)..jangan mara...;P..Hehehee...bawa mama lunch kat kl sentral...sampai petang laa kami kat kl..sempat cari baju baru tuk mama kat Masjid Jamek tu...

khamis my dear ni pun cuti gak..memang plan amek cuti sama coz arini my dear mama n ayah datang...pagi2 da g jumpa mama n ayah..b amek aku umah then we went to Hospital Universiti..settle kan hal ayah kat sana..teman mama sekali...;)..lepak ngan mama n ayah best!!tengahari ayah blanjer kami Lunch..makan nasi daun pisang kat PJ..hehehe...kami berempat je...;)..then kami g tempah baju..kat tempt feveret ayah..g anta baju bee nak tempah...siap ayah pun buat 2 pasang seluar..yeah yeah, x sabar nak tunggu da siap bee!!...:)

lepas mam terus ke Nilai, g umah kak long..mama n ayah ke sana aritu...kami ke Nilai 3 jalan2..kelakar ayah n mama ni...ada jer citer kami borak2 lam keta..macam2 cerita ayah n mama tentang sayang aku ni..hehehhe..dari kecik sampai laa besar...:)...ke Nilai 3, mama cari kain n barang2 sket...puas laa kmai jalan coz ari biasa ni orang tak ramai...;)...ari pun x panas..ujan sepanjang perjalanan aritu...petang mama plak blanjer minum petang...wahhh ayah ngan bee ngan roti naan dia..aku ngan mama hentam roti canai n roti bakar..seronok dapat luangkan masa dengan mama2 n ayah2 aku minggu nie...semalam ngan mama aku, arini ngan mama n ayah bee...PERFECT!!!alhamdulillah...


minggu yang sangat membahagiakan kami...hari yang sangat melapangkan dada dan minda aku dari hiruk pikuk kota...terima kasih ya allah atas bahagia yang di berikan di hati kami..berkati hubungan ini menjadi hubungan yang suci dan Engkau redhai..amin.

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا