Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, May 18, 2009

im ON LEAVE FOR 3 daYs

hye..selamat pagi..;)
aku kat umah nie..wawawwawwawa..arini cuti for 3 days..wawa baru jer lik umah dia...2 malam wawa tido umah aku...

aku di berikan cuti selama 3 ari pasal kaki aku nie..hehehhe..bengkak since jumaat aritu becoming worst..so pagi2 sabtu lgi aku da ke Selangor Medical Centre..for medical check up..last friday gak anak aku si dak mok tu datang...:)


puas laa nak jawap ye..naper kaki along??takit ek??hehehe..banyak tanya plak tgk along ye bertongkat x bleh jalan..;p
so pagi tu aku jumpa pakar tulang DR YIP.chinese guy...;)..baek jer dr ni..puas laa dia belek kaki aku, ingat aku terpelecok ke?terjatuh ke, tapi aku kate x, coz so sudden dia bengkak n sakit aku pun tatau nape...

so kenalah buat X-RAY...lama gak la aku duk spital tu tuk medical chek up..;p

tu yg dpt 3 ari cuti...puas laa anak aku si kenit tu tolak kerusi roda aku...hehehe..x penah 25 tahun aku duk wheel chair, sabtu lepas aku kena duk wheel chair...:)..langsung x bleh nak jalan...

ada tlang tumbuh kat kaki aku, tu yg sakit sgt..dr kate tgk 3 ari ni macam mana..if x ok jawapnyer operation laa...ape pun aku suke sakit coz mengingatkan aku mati yg bila2...sakit yg menghapuskan dosa2 kecil aku...aku syukur aku diberikan kesempatan merasa sakit..tp aku tak suke menyusahkan orang walau aku sakit!!!

8 comments:

  1. take a gud rest n take care dear!!

    ReplyDelete
  2. ninie..takecare ye ..jgn lasak2 tau
    kty doakan semoga semua okeh..

    ReplyDelete
  3. thanks my dear sis.:)
    will take a gud care...

    hope after 3 days ni xder pape laaa

    ReplyDelete
  4. hey... get well soon okay :)

    and insya Allah, everythings gonna be okay

    ReplyDelete
  5. sakit sebagai peringatan kepada kita dan juga memperlihatkan kebesaranNYA. Bila-bila masa aja, dengan kehendakNYA kita boleh sakit.

    Semoga cepat sembuh dan kembali sihat seperti sediakala.

    ReplyDelete
  6. terima kasih atas keprihatinan semua kawan2...;)

    insyaallah saya akan sehat sepenuhnya...;p

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا