Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, May 27, 2009

My Dear nEw CeLcOm BrOAdBANd Is cOminG!!

salam teman..;)
hehehe..arini sangat heapy ok...sebab pagi2 da berjumpa ngan yang tersayang itu..i know wut u did ok yesterday!!hahahaha..but cool...relax...im fine with it...

baru pas berborak ngan bee tadi, n chatting with Bonda Rock..da baca da pengalaman bunda di Tanah Suci tu..;)..saya sangat teruja untuk ke sana nie..;)..mekaseh Bunda...
before g keje td went to University Lrt ja..meet my dear..anta broadband dia yang telah aku set up..;)..sangat teruja sayang aku ni nak guna kat office jap g..dengan laptop dia tu...heheheh..so, finally, we got it...;)
best kan yang da bleh online anytime and anywhere...;p..semalam balik keje bee datang office pick me here...then to Celcom HQ here..dekat je ngan opis aku..g jumper Azril kat sana...;p..g amek my broadband ni la...

then baru lik ke umah...tu pun singga ke pomen...something wrong with OUR BABY nie ha..hon x bunyi...last 2 days..kami make over dia abes2 abesan..cost B almost RM800...tp puas hati wehhh....body sumer cantik...enjin pun cun..puas hati Andy make over baby kami ni...;)

then aku balik kejap, tukar baju then we shoot to Sunway Pyramid..n before that g klinik jap..my sayang kena flu la babe...cian dia...cuaca x menentu kan...

shopping sket malam tadi..al maklumlaa gaji da masuk kelmarin..alhamdulillah...rezeki bertambah bulan nie..;)..lagi2 dengan kenaikkan 20% dari gaji lama.;p..hhuhuhu..amin...
rezeki untuk semua kan...

so yang mana dulu aku dulukan...;)..mama da bg...all da bill da settle then simpanan juga da simpan untuk Umrah nanti..;)..yg tinggal baki2 untuk keriangan aku saja..;)hehehhe..tu yg beli barang aku sket malam tadi ngan sayang aku nie...

lepak makan at Jusco..beli barang for picnic nanti...bee memang macam ni...perfect..yg mana penting kena dulukan..apa saja yang dia buat kena plan cantik2 dulu...;)..all da things nak bwa g picnic kami da settle tinggal bahan makanan je lagi blom ready...x sabar nak g..hehehe









4 comments:

  1. ber-online 24/7 la pas ni..

    ReplyDelete
  2. dah ade celcom broadband lepas nie leh jdk blogger tegar.hehehe

    ReplyDelete
  3. apei:

    xder laaa sampai 24 jam kalau da depan mata kan bro.;)
    picnic di mana nanti ngan Pn.Marlina?

    ReplyDelete
  4. kak atty:

    he will not be allow to be a blogger kakakKu....;p

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا