Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, May 15, 2009

PiCnIc Di PoRT DicKSoN


























salam..
selamat hujung minggu ye kawan2...;p

last week kami picnic di Port Dickson...
baru ni nak update gbr..coz kamera kat bee..baru semalam bee bagi..;)
kami lepak kat Teluk Kemang..kami bertiga..bee datang pick up aku kat Ancasa Resort ngan nadia...

plan nak mandi laut tapi ari panas giler jadi kami lepak2 tepi laut jer...bee siap buat suprise..rupanya sayang aku ni da siapkan makanan bawa dari KL...punya laa bagus kata Nadia dapat BF yang da siapkan semua..

dari makanan sampai minuman semua bee da siapkan dalam kereta..:)..
kami lepak main UNO...layan ooooooooooo...;)..dengan angin laut yang nyaman tu..best giler!!
thanks sayang for da suprise!!..;)

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا